ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ 

Συμφωνείτε ότι είστε υπεύθυνοι για τη δική σας χρήση του Save Wooden Boats VLE και για τις δημοσιεύσεις των χρηστών σας. Ως “Δημοσιεύσεις χρηστών” νοείται όλο το περιεχόμενο που υποβάλλεται, αναρτάται, δημοσιεύεται ή διανέμεται στο Save Wooden Boats VLE από εσάς ή άλλους χρήστες του Save Wooden Boats VLE. Οι αναρτήσεις είναι πιθανό να πραγματοποιηθούν από διαφορετικά κανάλι, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά όλων των δημοσιεύσεων στο φόρουμ, των επεξεργασιών στο wiki, των σημειώσεων, των ερωτήσεων, των σχολίων, των βίντεο και των μεταφορτώσεων αρχείων. Συμφωνείτε ότι θα χρησιμοποιείτε το Save Wooden Boats VLE σύμφωνα με τους Όρους χρήσης και όλους τους ισχύοντες τοπικούς, πολιτειακούς, εθνικούς και διεθνείς νόμους, κανόνες και κανονισμούς, συμπεριλαμβανομένων των νόμων περί πνευματικών δικαιωμάτων, όλων των νόμων σχετικά με τη διαβίβαση τεχνικών δεδομένων που εξάγονται από τη χώρα διαμονής σας και όλων των νόμων της ΕΕ περί ελέγχου των εξαγωγών. 

 

Ως προϋπόθεση για τη χρήση του Save Wooden Boats VLE, δεν θα χρησιμοποιείτε Save Wooden Boats VLE με οποιονδήποτε τρόπο με σκοπό να βλάψετε, να απενεργοποιήσετε, να υπερφορτώσετε ή να υποβαθμίσετε οποιονδήποτε διακομιστή της Save Wooden Boats ή το δίκτυο (τα δίκτυα) που συνδέονται με οποιονδήποτε διακομιστή του Save Wooden Boats ή να παρεμποδίσετε τη χρήση και την απόλαυση του δικτυακού τόπου του Save Wooden Boats από οποιοδήποτε άλλο μέρος. Δεν επιτρέπεται να επιχειρήσετε να αποκτήσετε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στο Save Wooden Boats VLE, σε άλλους λογαριασμούς, συστήματα υπολογιστών ή δίκτυα που συνδέονται με οποιονδήποτε διακομιστή μέσω hacking, εξόρυξης κωδικών πρόσβασης ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο. Δεν επιτρέπεται να αποκτήσετε ή να επιχειρήσετε να αποκτήσετε οποιοδήποτε υλικό ή πληροφορία που είναι αποθηκευμένο στο Save Wooden Boats VLE, στους διακομιστές του ή στους συνδεδεμένους υπολογιστές με οποιοδήποτε μέσο που δεν διατίθεται σκόπιμα μέσω του Save Wooden Boats VLE. Εάν είστε εγγεγραμμένος χρήστης, δεν θα μοιραστείτε τον κωδικό πρόσβασής σας και δεν θα επιτρέψετε σε κανέναν άλλο να έχει πρόσβαση ή να παραβιάσει τον λογαριασμό σας. 

 

Οι εκπαιδευτικοί πόροι του Save Wooden Boats προσφέρονται ελεύθερα και ανοιχτά σε εκπαιδευτικούς, φοιτητές και αυτοδίδακτους για χρήση, επαναχρησιμοποίηση, προσαρμογή και διαμοιρασμό μέσω του Save Wooden Boats VLE. Οι περιορισμοί που επιβάλλονται αφορούν την εμπορική επαναχρησιμοποίηση του υλικού, καθώς και την παροχή της κατάλληλης πίστωσης και άδειας χρήσης κατά την επαναχρησιμοποίηση του υλικού. Έτσι, οι πόροι θα διατεθούν υπό την άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International Licence. Ωστόσο, συμφωνείτε να μην αποκόψετε ή να μην κατεβάσετε με άλλο τρόπο μαζικά οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο του Save Wooden Boats VLE, συμπεριλαμβανομένου, ενδεικτικά, ενός καταλόγου ή καταλόγου χρηστών στο σύστημα, δημοσιεύσεων χρηστών ή πληροφοριών χρηστών ή εμπορικών σημάτων και λογότυπων. Συμφωνείτε να μην παραποιείτε ή να μην προσπαθείτε να παραποιήσετε την ταυτότητά σας κατά τη χρήση του Save Wooden Boats VLE (αν και είστε ευπρόσδεκτοι και σας ενθαρρύνουμε να χρησιμοποιείτε ένα ανώνυμο όνομα χρήστη στα φόρουμ και να ενεργείτε με τρόπο που να κρατά την ταυτότητά σας κρυφή). 

 

ΑΥΣΤΗΡA ΑΠΑΓΟΡΕΥΜEΝΑ ΑΝΤΙΚEΊΜΕΝΑ 

 

ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΕΙΔΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ Save Wooden Boats: 

 

Περιεχόμενο που δυσφημεί, παρενοχλεί ή απειλεί άλλους, 

Περιεχόμενο που συζητά παράνομες δραστηριότητες με σκοπό τη διάπραξή τους, 

Περιεχόμενο που παραβιάζει την πνευματική ιδιοκτησία άλλου, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, των πνευματικών δικαιωμάτων ή των εμπορικών σημάτων, 

Βλάσφημο, πορνογραφικό, άσεμνο, απρεπές ή παράνομο περιεχόμενο, 

Διαφήμιση ή οποιαδήποτε μορφή εμπορικής προσέλκυσης, 

Περιεχόμενο που σχετίζεται με κομματικές πολιτικές δραστηριότητες, 

Ιούς, δούρειους ίππους, σκουλήκια, ωρολογιακές βόμβες, αλλοιωμένα αρχεία, κακόβουλο λογισμικό, λογισμικό κατασκοπείας ή οποιοδήποτε άλλο παρόμοιο λογισμικό που μπορεί να βλάψει τη λειτουργία του υπολογιστή ή την περιουσία κάποιου άλλου και 

Περιεχόμενο που περιέχει σκόπιμα ανακριβείς πληροφορίες ή που δημοσιεύεται με σκοπό την παραπλάνηση άλλων (αυτός ο κατάλογος, συλλογικά, “Αυστηρά Απαγορευμένα Στοιχεία”). 

Δεν μπορείτε να υποβάλλετε, να δημοσιεύετε, να μοιράζεστε ή να διανέμετε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο οποιοδήποτε από τα παραπάνω αυστηρά απαγορευμένα στοιχεία στο Εικονικό Περιβάλλον Μάθησης Save Wooden Boats ή μέσω αυτού.